Roșii umplute cu brânză

Roșii umplute cu brânză

15 min

Roșiile umplute cu brânză sunt un aperitiv gustos, cu un aspect deosebit, potrivite atât pentru mesele festive, cât și pentru a fi servite la micul dejun.

Roșii umplute cu brânză

Ingrediente

Pentru 4 porții.

150 g brânză feta
150 g brânză Ricotta
1 linguriță de coajă rasă de lămâie bio
3 lingurițe de pătrunjel Fuchs
2 lingurițe de măghiran
2 lingurițe de piper Cubeb
4 linguri de ulei de măsline
6 buc roșii, de dimensiuni mici
sare de mare Fuchs
piper negru proaspăt râșnit Fuchs
frunze de pătrunjel proaspăt

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 1088 kj (260 kcal)
Grăsimi: 22.2 g
din care acizi grași saturați: 9.85 g
Carbohidrați: 4.43 g
din care zaharuri: 2.71 g
Proteine: 11.1 g
Sare: 1.5 g

Preparare

1

Puneți, într-un bol înalt, brânza feta dată pe răzătoare împreună cu Ricotta. Zdrobiți piperul Cubeb într-un mojar și puneți-l peste brânză. Adăugați și pătrunjelul, măghiranul, coaja rasă de lămâie și sare, după gust. Mixați până obțineți o pastă omogenă.

2

Spălați roșiile și tăiați-le partea superioară. Scoateți miezul cu ajutorul unei lingurițe și presărați în interior puțină sare și piper. Umpleți roșiile cu amestecul de brânză și garnisiți cu pătrunjel verde mărunțit.