Termeni si conditii de utilizare
 
1. Site-ul www.fuchs-condimente.ro este proprietatea S.C. FUCHS CONDIMENTE RO S.R.L. denumita in continuare FUCHS. Accesand site-ul acceptati termenii si conditiile de utilizare.
 
2. Continutul site-ului (incluzand design, imagini, text) se afla in proprietatea si sub dreptul de autor al S.C. FUCHS CONDIMENTE RO S.R.L.
 
3. UTILIZAREA SITE-ULUI:
 
Preluarea unor informatii (text, imagini) de pe site se poate efectua numai cu acordul expres al proprietarului, in scris. Continutul din sectiunea RETETE poate fi utilizat numai in folos personal si necomercial.
 
4. CONFIDENTIALITATE:
 
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
 
5. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI:
 
FUCHS isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.