Drob

90 min

Drobul este nelipsit în meniul de Paște! Încearcă această rețetă extrem de aromată, cu ingrediente naturale.

Ingrediente

Pentru 10 porții.

500 g organe de miel și porc
20 g condiment pentru Drob Fuchs
3 buc cepe medii
4-5 ouă
1 buc foaie de plăcintă
2-3 ouă fierte
pesmet din pâine albă
1 lingură de ulei

Preparare

1

Curățați bine organele de miel și porc și puneți-le la fiert în apă rece, după care tocați-le sau tăiați-le cubulețe.

2

Curățați și spălați ceapa, tăiați-o mărunt și puneți-o la călit într-o tigaie cu ulei încins. Acoperiți cu un capac și lăsați la înăbușit timp de câteva minute până se înmoaie ceapa.

3

Adăugați, peste tocătura de organe, condimentul pentru drob, ceapa și 4-5 ouă. Omogenizați bine.

4

Puneți jumătate din compoziție într-o tavă adâncă, în care a fost așezată în prealabil foaia de plăcintă. Aranjați ouăle fierte de-a lungul și adăugați restul de compoziție.

5

Peste compoziția astfel preparată, presărați pesmetul din pâine albă.

6

Introduceți tava în cuptorul încins în prealabil și coaceți pentru aproximativ 30 minute.

Produsele utilizate în această rețetă