Tocanita de pui taraneasca


Carnea se portioneaza si se trece printr-un jet de apa rece, ceapa se curata si se toaca marunt, morcovul se curata de coaja si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se zdrobeste.

Mod de preparare

Carnea se prajeste īn ulei la foc potrivit, dupa cca 5 min. se adauga ceapa si morcovul. Se lasa sa se rumeneasca pāna cānd ceapa devine aurie, se adauga 2 litri de apa fierbinte, piperul si MIRODENIA-Fuchs cca. 30g) dupa gust. Dupa ce carnea este fiarta se adauga usturoiul, smāntāna si patrujelul, se mai fierbe la foc mic cca. 3-4 min.(pāna ce sosul se īngroasa) .

Ingrediente
Pui grill (800g)
Ceapă (100g)
Morcov (100g)

Smântână (100g)

Ulei (50ml)

Usturoi o căpăţână de mărime medie

Piper negru măcinat Fuchs

Pătrunjel Fuchs

un plic Fuchs-MIRODENIA

   
2