Ciorba de pui cu rosii


Carnea de pui se portioneaza si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt, rosiile proaspete se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Orezul se trece prin jet de apa rece.

Mod de preparare

Carnea se fierbe īn apa (cca 4L/aprox 10min) se spumeaza, apoi se adauga morcovii, telina, ceapa si MIRODENIA-Fuchs (30-40g) dupa gust.
Cānd legumele si carnea sunt fierte, se adauga rosiile tocate, orezul, leustean si patrunjel(dupa gust). Se mai fierb cca 10min.

Ingrediente
Carne de pui (400g)
Ceapă (100g)
Morcov (80g)

Radăcină de ţelină (100g)

Roşii proaspete (500g)

Orez (100g)

Leuştean Fuchs

Pătrunjel Fuchs

un plic Fuchs-MIRODENIA

   
2