Gulas unguresc

Preparare galuste:

Se framnata o coca din faina, ou si sare, iar cu ajutorul unei linguriţe se formeaza galuste mici care se fierb intr-un vas cu apa clocotita dupa care se scot.

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulete, se prajeste in 50ml de ulei si putina apa.
Dupa ce s-a prajit se muta intr-o cratita.
Ceapa si ardeiul gras se taie marunt si se calesc.
Peste carne se adauga ceapa si ardeiul gras, pasta de tomate dizolvata in putina apa si continutul unui plic de FUCHS Gulas Unguresc. Se fierb la foc mic aproximativ 20 min.
Dupa ce carnea este fiarta se adauga galustele impreuna cu usturoiul curatat si tocat marunt, vinul si se fierb cca.10 min.

Mod de servire:

Gulasul se serveste langa cartofi fierti taiati cubulete si acoperiti cu unt si verdeata.

Pofta Buna!


Ingrediente
carne de vita (600g)
ulei (100ml)
usturoi (5 catei)
pasta de tomate (100g)
ardei gras (500g)
ceapa (6 buc)
vin rosu sec (50ml)
cartofi (700g)
unt (50g)
faina (100g)
un ou
continutul unui plic de FUCHS Gulas Unguresc