Penne Arabiata
10 Portii

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa clocotita sarata, cu putin ulei. Se lasa sa fiarba pana ce pastele devin „al dente“(nu trebuie sa fie foarte fierte), apoi se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor cu lama de la cutit.
Intr-un vas se prepara sosul in felul urmator :
Se adauga sosul tomat si se lasa sa fiarba pana ce devine semiconsistent, apoi se adauga usturoiul, FUCHS chilli, FUCHS Fix pentru Paste, iar la final uleiul de masline.
Pastele fierte "al dente" se pun intr-o tigaie, iar peste ele se toarna sosul obtinut.

Mod de servire

Pastele se servesc calde cu puţin oregano deasupra.




Ingrediente
paste penne (1000g)
usturoi (300g)
sos tomat (750 ml)
ulei de masline (150ml)
FUCHS Fix pentru Paste
FUCHS Chilli intreg (5g) sau FUCHS Chilli macinat (10g)