Cotlet de porc cu sos Dracula
10 Portii

Mod de preparare

Carnea se transeaza in 20 de portii egale, se bat putin si se condimenteaza usor (doar pentru aroma). Sunca se taie suvite. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii subtiri. Daca se folosesc ciuperci conservate, se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece, apoi se taie felii subtiri. Rosiile se taie cubulete.
Se amesteca FUCHS Let's dip Dracula cu smantana.
Bucatile de carne se trec prin faina si se innabusa in ulei, iar la final se adauga 100 ml. de apa calduta. Ciupercile se innabusa (separate) in unt, se adauga sunca si se continua innabusirea
4-5 minute. Compozitia formata se adauga peste carne, impreuna cu rosiile si FUCHS Fix Porc (dupa gust), se lasa sa fiarba impreuna 6-8 minute, iar la final se adauga vinul.

Mod de servire

Preparatul se serveste cu FUCHS Let's dip Dracula, cu diverse garnituri (orez, cartofi, legume).


Ingrediente
cotlet de porc -fara os (1500g)
sunca presata (250g)
ulei (100ml)
unt (50g)
ciuperci proaspete (750g)
sau ciuperci la conserva (375g)
rosii (350g)
faina (100g)
vin rosu demisec (100ml)
FUCHS Fix Porc (1 plic)
smantana 900g
FUCHS Let's dip Dracula